Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek - Üzletek - Budapest 6. ker. képes leírás - Budapest 6. kerület.tlap.hu
részletek »

Cégek - Üzletek - Budapest 6. ker. - Budapest 6. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest6ker.tlap.hu » Cégek - Üzletek - Budapest 6. ker.
Keresés
Találatok száma - 32 db
Abszolút fordítóiroda

Abszolút fordítóiroda

Abszolút Fordítóiroda Az köszönhetően fokozatosan növekedett alapítása óta. A magántulajdonban lévő fordítóirodák közül egyedülálló módon a cég Magyarország két legnagyobb városában, Budapesten és Debrecenben működtet irodát. Célunk az, hogy az ügyfeleink számára a legmagasabb szintű nyelvi szolgáltatásokat nyújtsuk a nap 24 órájában, a hét minden napján. Jelenleg több mint 400 fordítóból és lektorból álló hálózattal rendelkezünk. Szakembergárdánkat több ezer jelentkezőből választottuk ki, hogy ügyfeleink igényeinek minden tekintetben eleget tudjuk tenni.

Béltisztítás és méregtelenítés

Béltisztítás és méregtelenítés

Környezetünk tele van olyan méreganyagokkal, melyek a szervezetbe jutva betegséget idézhetnek elő. Ezeket csak a béltisztítás, méregtelenítés során tudjuk eltávolítani. A Colon Cleanse a gyógynövények erejével gondoskodik a toxikus lerakódások megszüntetéséről. Hatóanyagai gyengéden támogatják a megfelelő anyagcserét és béltisztító tulajdonságaikkal segítik az egészség megőrzését. A méregtelenítő kúra mindenki számára egyformán fontos, hiszen a vér útján a toxinok a szervezet bármely pontján problémákat okozhatnak. A Colon Cleanse a vastagbél tisztításával a vastagbél rák megelőzésében fontos szerepet játszik.

Cégalapító - online cégalapítás

Cégalapító - online cégalapítás

Milyen céget érdemes alapítani? Egy bt., egy kft. vagy egy zrt. a lesz a legjobb megoldás Önnek? Díjmentes cégalapítási tanácsadással, online cégalapítás lehetőségével állunk rendelkezésére! Több mint 10 éves tapasztalatunk garancia arra, hogy a cégalapítás után Ön elégedetten vág bele a vállalkozásába.

Ctk társkeresés

Ctk társkeresés

Budapest forgatagában működik központi irodánk, ahová teljes diszkrécióval várjuk a társra vágyókat. Hisszük, hogy mindenki megtalálja az elképzelésének megfelelő partnert, még az is, aki már sokat csalódott. Egyénenként változik a módszer, amivel a megoldás felé haladunk. Az iroda 1999-től működik, és az ez idő alatt szerzett tapasztalat, valamint a klubtagok részéről a bizalom és az együttműködés az, ami eredményessé teszi a munkánkat.

D home

D home

A dhome egy lakberendezési bolt, amely tapasztalt formatervezők és iparági szakértők által tervezett, kivitelezett és válogatott új és újszerű termékeket kínál. A dhome az egész világból összegyűjtött elképzeléseket és kultúrákat olvaszt egybe és transzformálja azokat termékekké és hangulatokká, amellyel trendeket alkot és fejez ki. Stílust teremtünk mindazok számára, akik bárhol otthon érzik magukat a világban, mégis mindig szoros kötelékben érzik magukat gyökereikkel és saját kultúrájukkal. Minden egyes dhome termék az egyediséget, a családot és az ízlést képviseli. A dhome termékskáláját szenvedélyes és magával ragadó lakberendezési koncepció határozza meg, amely a jelenkori irányzatokat tükrözi. A dhome bútorai, kiegészítői és lámpái mind összhangban állnak a mára meghonosodott és kipróbált szlogenünkkel: 'sokaknak, de nem mindenkinek'.

Délibáb kozmetika

Délibáb kozmetika

A Délibáb Kozmetikában ketten dolgozunk. Móré Józsefné Marika - kozmetikus 40 éve vagyok a szakmámban, amit szívvel, lélekkel csinálok, a hivatásomnak tekintem. Öröm számomra, ha a vendégek megelégedetten, boldogan távoznak a kezelés után. Sok vendégem 20-30 éve jár hozzám, akiknek már a gyermekeik is állandó vendégeim. Nagy Melinda - kozmetikus 12 éve dolgozom kozmetikusként. 14 éves korom óta készültem erre a pályára, mert már akkor eldöntöttem, hogy kozmetikus leszek. A vendégeim kezdettől fogva visszatérnek hozzám. Szívesen foglalkozom az emberekkel. Örülök, ha a vendégeim elégedetten jönnek vissza. Többféle minőségi termékkel dolgozunk, azért hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kozmetikai kezelést, a megfizethetőtől a luxusig: Anaconda, Balzsam Labor, Solanie, De Nogle's, Dr Juga, Gigi, High Care Szeretettel várjuk leendő kedves Vendégeinket!

Delimen

Delimen

A Maistro text 1991 óta foglalkozik férfi és női konfekció gyártással. A vásárlók kitüntető figyelmének és szeretetének köszönhetően termékeink skálája évről-évre színesedik. Klasszikusan elegáns jól bevált modellek mellet kollekciónkban megtalálhatók az aktuális divattrendeknek megfelelő darabok is. Minőség: Már az alapanyagok kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy az elkészült termékek minden tekintetben megfeleljenek a mai kor elvárásainak, azaz a kellemes viselet mellet könnyen kezelhető legyen a mindennapokban. Ennek legjobban a kevert szálas - gyapjú poliészter és poliészter viszkoz - szövetek felelnek meg. Esküvői és alkalmi öltönyeinket, szmokingjainkat tiszta gyapjúból is készítjük. A kiválasztott szöveteket jól képzet és összeszokott dolgozói gárda készíti el, magas minőségi követelmények szerint. Kedvező ár. A Maistro text öltönyeivel és kosztümjeivel versenyképes maradhat a konkurenciával szemben az egyre szorosabb versenyben. Termékeink közvetlenül készítői áron jutnak el önhöz hétről-hétre.

Diesel jeans shop

Diesel jeans shop

A világ legjobb minőségű farmerei és egyedi stílusú ruházati cikkei újra megvásárolhatóak Magyarországon! A valódi divat kedvelő nők és férfiak kedvenc világmárkája a Diesel. Hatalmas árukészlettel, kedvezményes árakkal és rengeteg akcióval várunk minden kedves Hölgyet és Urat webáruházunkban. Napjainkban a Diesel nem tartozik már mindenki által elérhető márkák közé. Az utóbbi években sokat drágult, de akinek már volt valaha egy Diesel farmer a tulajdonában, annak nem kell elmondani, hogy mit kap ezért az árért. A mi üzletünk azonban különbözik a többi külföldi DieseL üzlettől, mégpedig a legfontosabb dologban, az árban! Azért tudjuk árainkat a külföldi üzletek árai alatt tartani, mert mi közvetlenül a gyártótól szerezzük be a farmereket, pulóvereket, szoknyákat és minden egyéb ruha darabot. Ezáltal lehetséges az, hogy akár 20-30%-os árengedményt is tudunk biztosítani vásárlóinknak.

Eldorádó hangszerek

Eldorádó hangszerek

A vállalkozás 1991-ben alakult. Az első üzletünket Budaörsön nyitottuk meg. Abban az időben Magyarországon szinte egyedülálló kínálattal és szakértelemmel találkozhattak itt a zene, illetve a hangszer iránt érdeklődők. Ennek köszönhetően hamar megismerte a vásárlóközönség ezt az üzletet. 1994-ben úgy gondoltuk, eljött az ideje, hogy beköltözzünk Budapestre és szélesebb vásárlóközönség igényeit elégítsük ki. Így hát megnyitottuk '94 szeptemberében az első pesti üzletünket. (Ez az új üzletünk nyitásakor bezárt.) 1995-ben kezdtük el a Samick termékek importálását, amit mára viszonteladókon keresztül országosan terjesztünk. A Samick termékeken kívül a Laney erősítőket is kizárólag az Eldorádó Hangszerkereskedés importálja és terjeszti Magyarországon. 1999-ben bemerészkedtünk a Westend City Center-be. A hangszer-kereskedelem területén ez a lépés nagyon merésznek számított, de mára elmondhatjuk, sikerült megvalósítani célunkat. Képesek vagyunk olyan fogyasztókat is elérni és igényeit kielégíteni, akik hagyományos hangszerboltba nem mennének el.

Hirdetés
Esküvői ruhaszalon Budapest VI.ker - Virginia Szalon

Esküvői ruhaszalon Budapest VI.ker - Virginia Szalon

Szalonunkban esküvői ruhák, szalagavató ruhák, koszorúslány ruhák, estélyi ruhák, cipők és különböző kiegészítőket kölcsönözhet és vásárolhat. Ahhoz, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen, mi segítünk a kiegészítők körültekintő kiválasztásában és az esküvői sminkje elkészítésében is. Üzletünk az amerikai Ronald Joyce, a Madeline Gardner New York, a Mori Lee és az olasz Cosmobella kollekciók területi képviselete, ezért az álomszép mennyasszonyi ruhák világhírű tervezők munkái. Szalonunkban megvásárolhatók az angol Rainbow Club színre festhető szaténcipői is.

Fodrászat Kozmetika - Oktogon

Fodrászat Kozmetika - Oktogon

Rácz Ginter Krisztina fodrász és kozmetikus mester, valamint Xtreme Lashes műszempilla stylist. Tágas, kellemes, tiszta, és családias környezetben várjuk kedves szépülni és feltöltődni vágyó Vendégeinket.Kozmetikámban kizárólag a Francia La Clarée csúcsminőségű kozmetikumokkal dolgozom,mely mentes minden egészségre ártalmas vegyszertől, parabénektől, tartósítószerektől, és mesterséges illatanyagoktól. Szalonunk a belváros szívében, az Oktogonon található, közvetlenül a 4-es 6-os villamos megállójában.

Fogászat a 6.kerben

Fogászat a 6.kerben

Dr. Hajdú Zsuzsanna vagyok. Több, mint húsz éve dolgozom. Munkámat gondosan és rendkívüli türelemmel végzem, így sokan nehezebben megoldható problémával fordulnak hozzám. Betegeim között sok a gyermek és a fogászati kezelésektől tartó felnőtt. Nyolc éve nagy számban altatásban is végzek fogászati kezelést, melynek során mindennemű fogászati ellátás elvégzése lehetséges (fogfúrás, fogcsiszolás, foghúzás). A kezelés során a beteg a fogászati székben ül, az altatást aneszteziológus főorvos végzi szakasszisztenssel. A beteg néhány órás megfigyelés után kísérővel még aznap hazamehet. Az altatásos kezelésről bővebben a honlapunkon olvashat. A rendelő az Oktogontól gyalog két percre található a Sanitas Magánklinikán.

Fotókönyv

Fotókönyv

Az általunk legyártott fotókönyvek fellapozásával sok-sok év után is felidézheti a régi szép emlékeket, méghozzá olyan minőségben, ami méltó a csodás pillanatokhoz. Őrizze meg igényes, dekoratív formában emlékeit! Családi események, ünnepi alkalmak, baráti összejövetelek, esküvők, keresztelők, ballagások és zsúrok után várjuk a Bestfotokony.hu weboldalon!

Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Gravír expressz

Gravír expressz

Cégismertető A Gravír Expressz Kft. 1998-ban alakult Budapesten, 100%-ban magyar tulajdonban. Hazánkban először nyújtottunk olyan szolgáltatást, ahol a kiválasztott ajándéktárgyat névre szóló gravírozással látjuk el, mely helyben megvárható. Budapesten a nagyobb kereskedelmi központokban, WestEnd City Centerben, Mammutban, az Arena Plazában és a Pólus Centerben, valamint Pécsett, az Árkádban választhat több ezer minőségi gravírozható termékünk közül. Cégünk 30 modern, számítógéppel vezérelt gravírozógéppel rendelkezik, ezek között található gyémántfejes, CO2 lézer, Nd:Yag lézer. Gépeinkkel szinte minden anyagot képesek vagyunk megmunkálni, pl: fémek, nemesfémek, üveg, fa, bőr, műbőr, parafa, műanyagok, kerámia, stb. 2004 decemberében jelentünk meg egy, még ma is világújdonságnak számító gravírozási eljárással, az Nd:Yag lézeres 3D gravírozás technológiával. A Gravír Expressz legújabb szolgáltatásaként már egyedi, fényképpel ellátott ajándéktárgyakat is vásárolhat. A képeket szublimációs eljárással tesszük a tárgyakra, melynek köszönhetően tartósan jó minőségű marad a termék. Részletek a szublimációról >> Cégfilozófiánk, hogy elérhető áron, nagy választék mellett minőségi és gyors szolgáltatást nyújtsunk. Szeretettel várjuk üzleteinkben a hét minden napján! A nálunk vásárolt tárgyakba a gravírozás azonnali és ingyenes!

iPhone Service

iPhone Service

A főváros VI. kerületében található iPhone Service az Apple hordozható termékeinek gyors és szakszerű javításával foglalkozik. Legyen szó iPhone, iPad vagy iPod touch készülékről (generációtól függetlenül), szoftveres vagy hardveres hibáról, ránk bátran számíthatsz! Internetes oldalunkon minden fontos információt megkaphatsz szervizünkre vonatkozóan. A hiba típusától függöen, szervizünkben bizonyos javítások 30percen belül elvégezhetőek. Komolyabb probléma alkalmával 24 órán belül garantáljuk a hiba feltárását. A javítás során beépítésre került alkatrészekre 60 napos garanciát vállalunk. Ezen kívül tartozékok és kiegészítők széles választéka áll a vásárlóink rendelkezésére.

Tuti menü