Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - Budapest 6. ker. képes leírás - Budapest 6. kerület.tlap.hu
részletek »

Ingatlan - Budapest 6. ker. - Budapest 6. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest6ker.tlap.hu » Ingatlan - Budapest 6. ker.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Budapest VI. kerületi olcsó kiadó, eladó ingatlan! - SP Ingatlan

Budapest VI. kerületi olcsó kiadó, eladó ingatlan! - SP Ingatlan

A mai ingatlanpiacon nehéz jó házat, lakást, vagy telket találni. Kedvére válogathat budai, pesti, és pest megyei ingatlanok között! Amennyiben kiadná, vagy eladná házát, lakását, telkét, abban az esetben is bátran forduljon az SP Ingatlanhoz, hirdesse meg ingatlanját! Nem kell többé az újságokat bújnia eladó vagy kiadó lakást, házat keresve. Nincs több telefonálgatás, bizonytalanság! Eladó és kiadó lakások, házak, telkek az SP Ingatlannál, Budapest VI. kerületében.

Compo ingatlaniroda

Compo ingatlaniroda

Társaságunk, a Compo-Ingatlan.hu Kft. kisméretű, befektetésnek is kiváló, budapesti lakásokat kínál az Ön számára. Lakásaink felújítottak, azonnal vagy rövid határidővel beköltözhetőek és alacsony költséggel fenntarthatók, ezért ideálisak fiatalok életkezdéséhez. Többségük a belső pesti kerületekben, eseti jelleggel külső(bb) kerületekben vagy a budai oldalon találhatóak. Kérjük, hogy tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Az ingatlan adatlapján megtalálja a lakás rövid leírását, alaprajzát és néhány fényképfelvételt. Az adatlapon tájékoztató jelleggel informáljuk a lakás megvásárlása esetén fizetendő visszterhes vagyonátruházási illeték mértékéről, a felmerülő egyéb költségekről, ill. a lakás megvásárlása esetén partnerünk, az ÁHF Zrt. által biztosított hitellehetőségről. Amennyiben valamelyik lakás elnyeri a tetszését, keresse az ingatlan adatlapján megjelölt kollégánkat a megtekintés megszervezése, majd az adásvétel lebonyolítása érdekében.

Drexler ingatlan

Drexler ingatlan

Társaságunk 1999-ben alakult azzal a nem titkolt céllal, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni azokat az ügyfeleket, akik ingatlanokat szeretnének vásárolni vagy eladni. Az ingatlan szakmával azonban, mint önálló vállalkozók 1995 óta foglalkozunk. Ajánlataink között megtalálhatóak a kisebb értékű lakások és a nagyobb értéket képviselő luxus családi házak, vagy irodák, ipari, kereskedelmi ingatlanok, építési telkek. A velünk való megelégedettséget jelzi, a rendszeresen visszatérő illetve valakikre hivatkozó ügyfél. Szlogenünk - minden, ami ingatlan - tényleg helytálló, hiszen 150 iroda ajánlatából dolgozhatunk. Mi komolyan gondoljuk, hogy amiből élünk, azt csak jól lehet csinálni! Ennek érdekében ingyenes szaktanácsadással és ügyvédi háttérrel állunk rendelkezésre, mivel olyan ügyfeleket szeretnénk elengedni tőlünk, akik jó hírnevünket öregbíteni tudják. Amennyiben Ön diszkréciót és magas színvonalú komplett kiszolgálást szeretne, akkor elérhet bennünket személyesen, telefonon, faxon, levélben, e-mailben, esetleg a honlapunkon kalandozhat kínálataink között.

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép, de többek között értesülhetünk a garázsok átlagos négyzetméter áráról.

Terézvárosi vagyonkezelő

Terézvárosi vagyonkezelő

A Cég a tevékenységet éves és eseti szerződések, valamint tulajdonosi döntések alapján látja el. Az Önkormányzati vagyon működtetése során jól elhatárolásra kerültek a tulajdonosi és a kezelői szerepek. A tulajdonosi szerepek (Önkormányzat) a bérleti díjak meghatározása, elidegenítési döntések meghozatala, hasznosítási (bérleti) döntések meghozatala, döntések a bérelt helyiségek visszavételéről. Kezelői feladatok (Zrt) a tulajdonosi döntések végrehajtása, a bérlemények folyamatos üzemeltetése, karbantartási feladatok ellátása, díjak beszedése, jogi eljárások lefolytatása a szerződések teljesítése esetén, a társasházakban a tulajdonosi (Önkormányzat) képviselet ellátása. A Cég feladatait szakterületükön tapasztalt, folyamatos továbbképzésben részesülő munkatárssal látja el. A színvonalas munkavégzéshez korszerű számítógépes hálózati rendszerrel rendelkezünk, melyet a korszerű és hatékony munkavégzés követelményeinek megfelelően - szükség szerint- továbbfejlesztünk.

Tuti menü