Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Óvodák - Iskolák - Budapest 6. ker. képes leírás - Budapest 6. kerület.tlap.hu
részletek »

Óvodák - Iskolák - Budapest 6. ker. - Budapest 6. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest6ker.tlap.hu » Óvodák - Iskolák - Budapest 6. ker.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Drenkovics Gyula Általános Iskola

Drenkovics Gyula Általános Iskola

Főépületünk a 20. század elejéről származik, akár műemlék is lehetne, művészi értékű színes üvegkupolájával, kovácsoltvas kapujával, gyönyörű lépcsőházi feljárójával.A telek, amelyen az iskola elterül egykor a Zay, majd a Zselinski család tulajdona volt. A grófi fogadóház gazdasági egységében alakította ki pesti műtermét, az 1920-30-as években a Zselinski családdal rokoni kapcsolatban álló Márk Lajos festőművész, több nemzetközi díj tulajdonosa, aki polgári ízlésű, belső meghitt hangulatokat kifejező festményeivel, grafikáival, karikatúráival művészetet értő széles közönséget vonzott magához. Az ő emlékét iskolánk által avatott emléktábla is őrzi a ház falán. Ebben a régi épülettömbben kezdte meg működését 1961-ben egy napközis iskola. A kerületben lakó és napközis ellátást igénylő gyermekek kerültek ide.

Erkel Ferenc Általános Iskola

Erkel Ferenc Általános Iskola

A nevelő-oktató munkánk alapelvei: az emberi értékeket védő magatartás kialakítása kisgyermekkortól, a környezetünk megismerése, értékeink, iskolai hagyományaink megőrzése, gyarapítása. Az emberi kapcsolatokban a nyitottság, megbecsülés, a másság elfogadása. Célunk, hogy tanítványaink biztos alapokra helyezett, érzelemgazdag személyiséggé váljanak és felkészültek legyenek a továbbtanulásra. Ennek érdekében az élményt adó tanulással fejlesztjük intellektusukat, jellemüket. A tanulás folyamatában építünk kíváncsiságukra, érdeklődésükre. A tanítók továbbképzések alkalmával elsajátították a legújabb módszereket (kooperatív módszer, projekt oktatás), melyekkel a tanulók szociális kultúráját fejlesztik, a megszerzett ismeretek alkalmazását segítik.

Etűd Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola

Etűd Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola

Amint láthatjátok, megújult az iskola honlapja. A dizájn fiatalosabbá tételén kívül arra törekedtünk, hogy áttekinthetőbbé, egyszerűbben használhatóvá váljon az oldal, valamint minél több interaktív tartalmat helyezzünk el rajta. Ennek érdekében új funkciókat vezettünk be (például.: szavazás, 'kérdezz' rovat, hírlevél), amiket folyamatosan tovább fogunk bővíteni. Bizonyos oldalak még feltöltés alatt állnak, ezekkel kapcsolatban kérjük szíves türelmeteket. Ha bármilyen észrevételetek, esetleg problémátok van az új honlappal kapcsolatban, örömmel vesszük a visszajelzéseiteket. Az Etűd Zeneiskola szeretettel várja látogatóit és az itt tanulni vágyó diákokat.

Fodrász iskola

Fodrász iskola

A CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Az alapítók úgy tapasztalták, hogy a lelkes, tehetséges fiatalok, akik ezt a gyönyörű divatszakmát szeretnék kitanulni, gyakran szembesülnek azzal, hogy az iskolaévek alatt nem ismertetik meg őket a nemzetközi trendekkel, oktatóik nem mindig naprakészek a divat területén. Ennek következményeképpen nem tudják kamatoztatni a befektetett pénzt és energiát, sem az igényesebb magyar, sem a külföldi szalonok elvárásainak nem tudnak megfelelni. Mi az igényes, minden szakmai követelményt kielégítő, az alapokat maximálisan tisztelő, ugyanakkor életképesebb, külföldön is elfogadott oktatásban részesítjük hallgatóinkat. Levelezési cím: Budapest, VI. Hajós utca 22.

Haute Couture Academy fodrász iskola

Haute Couture Academy fodrász iskola

Nemzetközi színvonalú tanfolyam már Budapesten is, a Haute Couture Academy-n. Akadémiánkon fodrászokat képzünk egyéves tanfolyam keretében, amit azonban adunk, az sokkal több, mint egy OKJ-s bizonyítvány. A fodrász iskola személyre szabott oktatást biztosít. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden egyes tanulóval külön foglalkozzunk. Galériánkban válogathatnak fényképeink között. Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését júliusban induló fodrász tanfolyamra.

Tuti menü