Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport - Budapest 6. ker. képes leírás - Budapest 6. kerület.tlap.hu
részletek »

Sport - Budapest 6. ker. - Budapest 6. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest6ker.tlap.hu » Sport - Budapest 6. ker.
Keresés
Találatok száma - 8 db
BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Fitneszgépek

Fitneszgépek

Fitneszgépek, kondigépek és egyéb sporteszközök - mindent egy helyen! A Fitneszgepek weboldala egy magyar fitneszgép, kondigép kiskereskedés, mely hatalmas választékú futópad, elliptika, szobakerékpár és kondigép márkák, mint a BH Fitness, Body Solid, LifeGear, Powerline, Steelflex, Ruiling Rising, Kettler, Robust, Bremshey, Tunturi, Panatta, Body Sculture, NordicTrack és Pro-Form kínálatával találkozhat. Vásároljon kizárólag az importőrtől! Megvalósítjuk, megtervezzük álmai konditermét, jöjjön be hozzánk személyesen vagy hívja fitnesz szakértő kollégánkat.

Futópad diszkont

Futópad diszkont

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat. Az 'Akciós termékek' kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a 'készlet erejéig' megjelölés. A 'Többet olcsóbban' menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Az 'Újdonságok' menüpontban találhatók a webáruház kínálatában újonnan megjelenő termékek. Ha bővebb információt szeretne kapni egy termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a 'Termék részletek' oldalra jut el. Webáruházunkban megjelenített termék árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Mandala jógastúdió

Mandala jógastúdió

Az első Mandala Jógastúdiót, amelyet nemrég Nőijóga Stúdióvá avattunk, 2004-ben nyitotta meg Németh Gergő, aki azóta is vezeti a stúdiókat. 2007-ben alapítottuk meg a tágasabb és igényeinknek jobban megfelelő Gerincjóga Központot, ahol a jóga modern, rekreáció centrikus megközelítését oktatjuk. Harmadik, legnagyobb stúdiónk az Advaita Jógaközpont, ahol 400 nm-en, két tágas teremben oktatjuk a jógát az első lépésektől az utolsó felismerésig. Minden oktatónk végzett Okj-s Rekreáció Sportoktató, valamint Gerincjóga és Hatha Jóga instruktor képzést. Ennek köszönhetően egyfelől járatosak a jóga mozgásrendszerében, elméleti hátterében és filozófiájában, másfelől rendelkeznek azokkal az anatómiai, oktatói és életviteli alapismeretekkel, amelyek biztosítják mind saját, mind tanítványaik hosszú távú, biztonságos, ugyanakkor hatékony fejlődését.

Oktogon tánccentrum

Oktogon tánccentrum

4 éves kortól felső korhatár nélkül mindenkit szeretettel várunk! Gyermek kurzusainkra 4 illetve 6 éves kortól várjuk a gyerekeket 15 éves korig. Felnőtt tanfolyamainkra 15 éves kortól felső korhatár nélkül bárki jelentkezhet. Iskolánkban a hobbi szintű oktatástól a versenyző képzésig, illetve fellépési lehetőségeket nyújtó tanításig minden megtalálható. Ezen kívül vállalunk szalagavatós tánctanítást, esküvői táncoktatást, céges oktatást, magánóra-adást. Tanfolyamaink heti egy, vagy heti több (általában kettő, esetenként három) alkalmasak. A kurzusok a nyolcadik alkalom után nem fejeződnek be, hanem folytatódnak tovább vagy ugyanazon a szinten, vagy pedig magasabb szintre lépve. Vannak olyan tanfolyamaink, amelyek a nyolcadik alkalom után automatikusan magasabb szinten mennek tovább, de vannak olyanok is, amelyek több hónapon keresztül ugyanazon a szinten folytatódnak. Ez a tánc stílusától, nehézségi fokától is függ. A páros táncoknál egy 8 alkalmas kurzus az alapszintű tánctudást nyújtja, mellyel az adott tánc alaplépéseit és az alapfigurákat sajátíthatod el. Minél több kurzuson veszel részt, annál magabiztosabb táncos leszel, több és nehezebb figurát tudsz, improvizatívvá válsz. Nagyon fontos azonban, hogy az órákon megtanított lépéseket, figurákat lehetőségeid szerint minél többször gyakorold, mert így tudod igazán jól elsajátítani.

Opera tánccentrum

Opera tánccentrum

Az idén nyáron teljesen felújított és átalakult Opera Tánccentrum belvárosi tánctermek kiadásával, saját szervezésű tanfolyamok indításával, és meglévő tánctanfolyamok szervezésével és népszerűsítésével foglalkozik. Látogass el hozzánk! Biztosan megtalálod az egyéniségednek megfelelő tanfolyamot. Legyen az tánc vagy sport. Akár több tanfolyamot is javaslunk teljes mértékben az elképzeléseidhez és idődhöz igazodva.

Power Plate edzések

Power Plate edzések

A Power Plate egy vibrációs gép, ami másodpercenként 25-50 izom-összehúzódást okoz testünkben, amivel irdatlan mennyiségű energiát szabadítunk fel testünkben minimális energia befektetéssel. Hatását nem csak akkor fejti ki, mikor edzünk a szerkezet segítségével, hanem a terhelés megszűntével is építi az izmokat, akár más sportokat meghaladó mértékben is. Fontos továbbá az is, hogy az edzések során jelen van egy kellemes masszázs érzés, élénkíti szervezetünk keringési rendszerét, ezzel megmozgatja a lerakódásokat ereinkben, s eközben feszesebbé teszi bőrünket. Szeretettel várjuk Önöket a 6. kerületben Budapesten.

Tuti menü