Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazási irodák - Budapest 6. ker. képes leírás - Budapest 6. kerület.tlap.hu
részletek »

Utazási irodák - Budapest 6. ker. - Budapest 6. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest6ker.tlap.hu » Utazási irodák - Budapest 6. ker.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kolibri

Kolibri

Fő tevékenységünk, utazásszervezés külföldön és belföldön. Kiutazás szervezőként elsősorban Európa országaiba szervezünk téli és nyári üdüléseket, körutazásokat, sítúrákat és aktív, sportos utazásokat. Az általunk képviselt nagy szakmai tapasztalat garancia arra, hogy útjaink zökkenőmentes lebonyolítását, lehető legkörültekintőbb szervezői munka előzze meg. Munkánk iránti elkötelezettség és az ütőképes csapatmunka teszi lehetővé folyamatos fejlődésünket és a piacon való fennmaradásunkat. Tevékenységi körünk továbbá magában foglalja: - belföldi és külföldi szobafoglalás - repülőjegyek rendelése a világ minden tájára (fapados légitársaságok járataira is) - szakmai és incentive utak - diákutaztatás - egyéni és csoportos utazások - hegymászó túrák - kerékpár túrák csoportoknak - rendezvények szervezése - autóbuszok bérbeadása vezetővel 15 és 75 fő között - utasbiztosítások kötése - cégrendezvények szervezése: - konferenciák, üzleti, promóciós célú kirándulások - csapatépítő tréningek, túrák - üzleti ebédek, vacsorák - utazásszervezés nemzetközi szakvásárokra, rendezvényekre és kiállításokra Saját útjainkon kívül, közel 100 megbízható partnerünk árualapját is kínáljuk, így utasaink a világ szinte minden pontjára eljuthatnak közreműködésünkkel. További információért kattintson az elérhetőségünkre!

La Grotta utazási iroda

La Grotta utazási iroda

12 éves a La Grotta Utazási Iroda, 1998. óta van jelen az utazási szakmában. Megbízhatóság, utasaink előzetes, mindenre kiterjedő és pontos tájékoztatása, szolíd árkalkuláció, utasbarát, figyelmes ügyintézés, minőségi szolgáltatások, pontos és rugalmas szervezés, melyekre szolgáltatásainkat és munkánkat alapozzuk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy elégedett utasokat lássunk viszont, melyet egyre növekvő számú törzsutas vendégkörünk bizonyít. Ajánlatainkat minden igényt kielégítően építettük fel, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő uticélt, illetve szálláshelyet. Nagy hangsúlyt fektetünk a családok számára ideális, jelentős gyermekkedvezményeket nyújtó ajánlatokra. Reméljük tizenkettedik alkalommal megjelenő nyári programfüzetünkben és web oldalunkon megtalálja idei nyaralásának helyszínét az Önnek megfelelő áron és színvonalon. Főirodánkban és fiókirodánkban kellemes, barátságos környezetben felkészült, az egyes uticélokat jól ismerő munkatársainkkal várjuk, megszervezzük utazását, nyaralását, megvalósítjuk egyéni elképzeléseit, szakmai útjait. Reméljük munkánk az Ön megelégedésére szolgál és hozzájárulhatunk élményekkel teli, gondtalan nyaralásához, pihenéséhez.

Maremonti

Maremonti

Kedves Utazó! Utazási irodánk sí- és snowboard utakat szervez Olaszország, Franciaország, Ausztria és Szlovákia legjobb sícentrumaiba. A nyári szezonban is kínálunk üdülési lehetőségeket, elsősorban Horvátország és Olaszország tengerparti városaiban. Sokéves kiépített kapcsolatrendszerünk és utazásszervezési tapasztalatunk garantálja, hogy megtaláljuk az ön igényeinek leginkább megfelelő, minden szempontból tökéletes kikapcsolódást biztosító úticélt. Irodánk saját szervezésű utakat értékesít. Bízunk abban, hogy kínálatunk az Ön érdeklődését is felkelti és hamarosan utasaink körében üdvözölhetjük! Kellemes pihenést kíván a MareMonti csapata.

Unitravel

Unitravel

Az Unitravel Utazásszervező irodát 1990-ben alapította Dr. Urbantsok Gábor aki felsőfokú tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte. Ezt követően MTA ösztöndíjasaként a Budapesti Egyetem Közlekedés gazdaság Intézetében kandidátusi fokozatot érdemelt ki tudományos/kutató munkájával. Urbantsok Gábor egyetemi évei valamint aktív sportpályafutása során - az akkori szervezési tapasztalatokat, a kezdeti sikerek és fiatalkori utazási élményei hatására - érlelődött meg a gondolat egy főként az aktív utazások kedvelőit megcélzó kis utazási iroda elindítására. A névválasztás is az egyetemi évekre illetve a kezdeti sportrendezvény szervezésére utal. Ilyen előzmények után tehát sikerült elindulnunk és már 1992-ben megjelentünk első (sí) kiadványunkkal a nagyközönség felé. Ha utazás,akkor Unitravel. Látoasson el hozzán!

Vivaldi travel

Vivaldi travel

Irodánk 2001-ben azzal a céllal nyílt, hogy színvonalas európai körutazásokat kínáljon utasainak. Több, mint 7 éve azon fáradozunk, hogy a kezdetektől sikeres körútjainkat (Prága, Krakkó, Róma) továbbra is sikerrel bonyolítsuk le, valamint, hogy minden évben újdonságokkal is szolgáljunk régi és új utasaink számára (2008-ban Szlovénia, Bajorország és Svájc került újonnan palettánkra, 2009-ben Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék volt újdonság). Időközben már nem csak saját magunk szervezzük körutazásainkat, hanem megbízható partnereinkkel is együtt dolgozunk, hogy Önöknek még szélesebb kínálatot nyújthassunk. Nyáron is bátran keressenek fel minket, hiszen számos nyaralási ajánlattal várjuk Önöket: akár a Balatonon, akár külföldön szeretnék tölteni nyári szabadságukat. Télen pedig a síelni vágyóknak kínálunk elsősorban ausztriai sítúrákat. További információért kattintson linkünkre!

Tuti menü